Type vloeren

Visgraat

Visgraat, een iconisch vloerpatroon, wordt gekenmerkt door houten planken die onder een hoek van 45 graden worden gelegd, wat een tijdloze en verfijnde esthetiek creëert die elke ruimte verrijkt met een subtiele maar opvallende elegantie.

PVC

Polyvinylchloride is een veelzijdig vloermateriaal vanwege zijn duurzaamheid en waterbestendigheid. Geschikt voor verschillende interieurstijlen, met geluids- en warmte-isolerende eigenschappen voor comfortabel lopen en energie-efficiëntie.

Hongaarse Punt

Hongaarse Punt, een klassiek vloerpatroon, kenmerkt zich door houten planken die onder een hoek van 45 graden worden gelegd, waardoor een tijdloze en verfijnde esthetiek ontstaat die elke ruimte verrijkt met een subtiele maar opvallende elegantie.

Laminaat

Een populaire keuze voor vloerbedekking, biedt duurzaamheid, veelzijdigheid en betaalbaarheid. Het bestaat uit samengeperste houtvezels, bedekt met een slijtvaste toplaag die verkrijgbaar is in diverse designs waardoor het geschikt is voor verschillende interieurstijlen.

PVC Tegels

gemaakt van polyvinylchloride, bieden duurzaamheid, waterbestendigheid en een eenvoudige installatie. Ze zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen, zoals steen- en betonimitaties, waardoor ze geschikt zijn voor diverse interieurstijlen.