Al 83 jaar uw vertrouwde keuze voor tijdloze vloerperfectie.

Ernst Bijl Vloeren

Een monument van vloerperfectie met een onwankelbare aanwezigheid in het hart van Amsterdam gedurende maar liefst 83 jaar. Als een van de meest vooraanstaande vloerenspecialisten in Nederland, zijn we gepassioneerd in het verheffen van ruimtes tot ware meesterwerken van vloerdesign.

De koffie staat klaar!

5.984

Projecten afgehandeld.

570.512

Aantal vierkante meters vloer gelegd.

11.576

Tevreden klanten.

Bij Ernst Bijl Vloeren is ons verhaal doordrenkt van passie, expertise en een onwrikbare toewijding aan perfectie, dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Laat ons uw partner zijn op uw reis naar de perfecte vloer en ontdek waarom wij de voorkeurskeuze zijn van diegenen die streven naar niets minder dan het allerbeste in vloerdesign. Welkom bij Ernst Bijl Vloeren, waar elke stap op de vloer een stap is naar tijdloze elegantie en schoonheid, gedreven door familietrots en gepassioneerde vakmanschap.

Als een van de grootste vloerenspecialisten in Nederland, koesteren we onze nauwe banden met toonaangevende merken zoals Floority, Douwes Dekker, Hollandsche Vloeren en meer. Deze samenwerking stelt ons in staat om een ongeƫvenaarde selectie van hoogwaardige vloermaterialen aan te bieden, zorgvuldig geselecteerd om aan de diverse behoeften en smaken van onze gewaardeerde klanten te voldoen.